Pasniedz balvu labākajiem interjera dizaina projektu autoriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Elke mēbeles» nu jau otro reizi, sadarbībā ar kādu no kompānijas pārstāvētajiem ražotājiem pasniedza balvu labākajiem interjera dizaina projektiem Latvijas Arhitektu savienības rīkotās Gada balvas ceremonijas ietvaros.

2007.gadā balvas tika pasniegtas - kopā ar Dānijas kompāniju Fritz Hansesn «Islande Hotel» interjera autoriem Ingvaram Vijupam un Guntaram Jansonam, un sadarbībā ar Somijas kompāniju Artek par biroja telpu interjeru Kaļķu ielā 15, Rīgā autori - «Ivara Šlivkas birojs», Ivars Šlivka, Gints Sūna un Gundega Justa.

Arī šogad «Elke mēbeles» sadarbojās ar divām kompānijām un 25. aprīlī balvas tika pasniegtas diviem labākajiem 2007. gada interjera dizaina projektiem. Viena kopā ar Itālijas uzņēmumu Caimi Brevetti Ventspils brīvostas prāmju termināla kompleksa interjeram Dārza ielā 6, kompānija «Chilli», Vilmārs Terbets, otra sadarbībā ar Somijas kompāniju PIIROINEN apvienībai «MARK» - Aleksejs Birjukovs, Santa Matule, par Biroja telpu interjeru Rīgā, Audēju ielā 14.

Balvas pasniedza «Elke mēbeles» pārstāvji Eva Šmite - Krēgere un Indrek Mandre Latvijas Arhitektu savienības rīkotajā Gada balvas pasniegšanas ceremonijā Jūrmalas pilsētas muzejā.

Balvu - pakaramo «Battista» (dizaina autors Michele De Lucchi piedaloties Sezgin Aksu) un 20% atlaidi visām Caimi Brevetti precēm uz gadu saņēma kompānija «Chilli», Vilmārs Terbets par Ventspils brīvostas prāmju termināla kompleksa interjeru, Dārza ielā 6.

Balvu – bāra krēslu «Chip» (dizaina autors Antti Kotilainen) un 20% atlaidi visiem PIIROINEN produktiem viena gada garumā apvienība «MARK», Aleksejs Birjukovs, Santa Matule par Biroja telpu interjeru Rīgā, Audēju ielā 14.

Dienu pirms apbalvošanas ceremonijas «Elke mēbeles» salonā notika Gada balvas ieskaņas pasākums, kurā arhitekti, dizaineri un mediju pārstāvji tika iepazīstināti ar Caimi Brevetti – tā vēsturi, dizaina vērtībām un produktiem.

Caimi Brevetti izstādes paraugus ar speciālu atlaidi varēs iegādāties «Elke mēbeles» salonā, Cēsu ielā 31, Rīgā.

Kompānija PIIROINEN, lai atzīmētu šo notikumu, piedāvā speciālu pavasara – vasaras akciju visiem Latvijas arhitektiem, interjera dizaineriem un to klientiem speciālu atlaidi 20% apmērā maija, jūnija un jūlija mēnešos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu