Pašpārliecinātā Elli U un Markus Riva vadīs «Miss Top of the World 2013» finālu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Miss Top of the World 2013» šovu vadīs dziedātāja, pasākumu vadītāja un vīdžejmeitene Elli U jeb Elīna Usova, kā arī dziedātājs, pasākumu vadītājs, modelis, dīdžejs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa. 

Tāpat zināms, ka «Miss Top of the World 2013» TV dienasgrāmatas vadīs amerikāniete Kristena Vierdona, kura pavisam nesen piedalījās prestižajā skaistumkonursā «Mrs. Globe 2013», kā arī ir «Mrs. Top of the World 2013» skatītāju simpātija.

«Skaistumkonkursa fināla šovs tiešraidē tiks pārraidīts divās interneta vietnēs Latvijā. Pēc «Mrs.Top of the World 2013» fināla, kas notika šī gada jūnijā pilsētā uz viļņa, proti, Jūrmalā, saņēmām piedāvājumu no ārvalstu kabeļtelevīzijas operatora, tāpēc «Miss Top of the World 2013» tiks pārraidīts Amerikā, Lielbritānijā, Īrijā, Kanādā un vēl citās valstīs. Līdz ar to šova vadītājiem perfekti jāpārzina angļu valoda, kā arī jāspēj konkurēt ar visā pasaulē labi zināmiem MTV balvu pasniegšanas ceremoniju vadītājiem. Domāju, ka izvēlētās personas lieliski Latvijas vārdu nesīs pasaulē,» stāsta šova producents un režisiors Mainots Vecvagars.

«Uzdevums tiešām nav vienkāršs, jo mēs izejam ārpus Latvijas robežām, tāpēc spēles noteikumi ir pilnīgi citi. Ārzemju producenti vēlas šovam izvēlētos mūziķus dzirdēt un redzēt pirms tam. Sūtam bildes, video... Esam nolēmuši likt uzsvaru uz jaunību! Ļausim sevi pierādīt vairākiem jaunās paaudzes dziedātājiem, bet, protams, būs arī pārbaudītas vērtības... ne tikai no Latvijas,» piebilst «Miss Top of the World» rīkotāja, uzņēmēja Kristīne Lindenblate.

«Protams, ka ļoti svarīgs ir izskats! Mūziķiem un šova vadītājiem jāizskatās atbilstoši «popkultūrai», «šovbiznesa kritērijiem». Galvenais, viņiem jābūt pārliecinātiem. Būt zināmam Latvijā ir viena lieta, bet nest Latvijas vārdu ārpus mūsu valsts robežām, kā mēs visi zinām, tas ir ļoti grūts uzdevums. Mums, protams, ir ļoti svarīgi sevi parādīt no labākās puses, lai neliktu vilties mūsu ārvalstu biznesa partneriem,» saka «Miss Top of the World» rīkotāja, uzņēmēja Liene Skulme.

  • Pirmais starptautiskais skaistumkonkurss «MissTop of the World 2013» notiks no pirmā līdz astotajam decembrim. Šova fināls, sestdien, 7. decembrī, «Crystal Club».
Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu