Pašvaldības sākušas gatavoties Lielajai Talkai (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Lielās Talkas izsludinātajā konkursā pieteikušies 37 koordinatori no 34 pašvaldībām, kuriem martā būs iespēja organizēt informatīvi izglītojošus pasākumus savā pašvaldībā ar mērķi mainīt cilvēku paradumus un attieksmi, lai mazinātu vides, ūdens un Baltijas jūras piesārņojumu, «Apollo» pastāstīja Lielās Talkas rīkotāji.

Lielās Talkas organizatori šī gada februārī izsludināja Lielās Talkas pašvaldību koordinatoriem konkursu «Tīra Baltijas jūra sākas tavā vannas istabā». Konkursa mērķis ir mainīt cilvēku domāšanu, attieksmi un ikdienas paradumus, iesaistot dažādos pasākumos un aktivitātēs, kas ir vienkāršas, visiem saprotamas, bet reizē pamācošas, mazinot vides, ūdens un Baltijas jūras piesārņojumu. Dalībai konkursā pieteicās 37 koordinatori no 34 Latvijas pašvaldībām.

Konkursa ietvaros koordinatoram ir jāizdomā, jāsagatavo un martā jānoorganizē savā pašvaldībā kāds informatīvi izglītojošs pasākums (seminārs, akcija, izstāde, konkurss, kampaņa, pārgājiens u.c.) ar saukli «Tīra Baltijas jūra sākas tavā vannas istabā», kā arī jāsagatavo video ar pamācībām, idejām, aicinājumiem, piemēriem par to, kā rīkoties katram cilvēkam ikdienā, lai Baltijas jūra tiktu piesārņota mazāk.

Dalībai konkursā ir pieteikušies 37 dalībnieki, tāpēc cīņa par lieliskām balvām - dāvanu kartēm 3000, 2000 un 1000 eiro vērtībā ceļojumam uz paša izvēlētu gala mērķi, ir patiesi sīva, taču ieguvēji no šī konkursa būs visi pašvaldību iedzīvotāji, kas, iespējams, izmainīs daudzus savus ikdienas paradumus un pret vidi izturēsies ar pavisam citu attieksmi.

www.talkas.lv

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti līdz Lielās Talkas dienai - 26.aprīlim.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu