Pat «eņģeļi» iekļūst autoavārijā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Modele Miranda Kerra šonedēļ iekļuva autoavārija, taču par spīti muguras un kakla traumām aktīvi iesaistās Losandželosas sabiedriskajā dzīvē.

Nedēļas sākumā zīmola «Victoria's Secret» apakšveļas modele cieta avārijā un tika nogādāta slimnīcā, kur viņai tika konstatēti kakla un muguras savainojumi. Viņai jānēsā galvas balsta apkakle.

Kerras pārstāve apstiprināja, ka modeles automašīnā esot ietriecies cits spēkrats. Notikuma vietā aizturētais vadītājs tikšot sodīts par braukšanu dzērumā, viņa apgalvoja.

«Paldies par jūsu atbalstu. Es jau veseļojos!» trešdienas pēcpusdienā tvītoja modele.

Tomēr savainojumi neatturēja Kerru no slavenību iecienītāko Losandželosas vietu apmeklēšanas - viņa tika nofotografēta, ar medicīnisko apkakli ieejot ekskluzīvajā «Chateau Marmont» viesnīcā.

Kā zināms, Kerra ir precējusies ar Holivudas aktieri Orlando Blūmu. Viņa ir viena no pazīstamākajām modelēm pasaulē un patlaban ir apģērbu veikalu ķēdes «Mango», apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» un savas kosmētikas līnijas «Kora Cosmetics» reklāmas seja.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu