Pat Petinsona un Lotnera skūpsts neglābj MTV kino balvas ceremonijas reitingus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

MTV kino balvu pasniegšanas ceremonijas televīzijas pārraides reitings samazinās otro gadu pēc kārtas - ja pērn to vēroja 4,6 miljoni amerikāņu, tad pagājušajā svētdienā skatītāju skaits samazinājās līdz 4,5 miljoniem.

Vislielāko popularitāti kabeļtelevīzijas balvu pasniegšanas pārraide piedzīvoja 2002.gadā, kad pie televizoru ekrāniem to vēroja 7,1 miljons skatītāju, savukārt visdramatiskāk reitings samazinājās 2008.gadā, kad raidījumu skatījās tikai trīs miljoni amerikāņu.

Kā ziņots, trešo gadu pēc kārtas galvenās balvas saņēma vampīru sāgas «Krēsla» filma - franšīzes trešā daļa «The Twilight Saga: Eclipse» («Aptumsums») skatītāju balsojumā atzīta par gada labāko kinolenti, bet filmas zvaigznes Roberts Petinsons un Kristena St

juarte saņēma balvas kā labākais aktieris un aktrise. Vēl divas balvas filmai nodrošināja Petinsona un Stjuartes skūpsts, kā arī labākais kautiņš - starp Petinsonu un viņa ekrāna partneriem Ksavjeru Semjuelu un Braisu Dallasu Hovardu.

Ceremonijas laikā notika arī daži interesanti pārsteigumi: 

Movie News

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu