Pateicoties drosmīgam aculieciniekam, policija aiztur automašīnu spogulīšu zagli (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stevebott, CC BY-SA 2.0

Pateicoties aculieciniekam, otrdien Rīgā policijai izdevies aizturēt automašīnu spogulīšu zagli, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.  

Plēnes ielā, nožogotā teritorijā, atradās automašīna BMW, kuru bija noskatījis kāds garnadzis. Zaglis pārlēca pāri žogam un iekļuva teritorijā.

Kāds aculiecinieks no savas darbavietas pa logu pamanīja, kā zaglis iekļūst teritorijā un nozog no automašīnas abus atpakaļskata sānu spogulīšus. Vīrietis pasauca palīgā savu kolēģi un mēģināja zagli notvert.

Zaglis, pamanot, ka ir ticis pieķerts, pārlēca pāri žogam un metās bēgt, taču abi vīrieši skrēja viņam pakaļ un notvēra. Par notikušo vīrieši paziņoja Zemgales policijas iecirkņa darbiniekiem, kuri ieradās pēc likumpārkāpēja un nogādāja viņu īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Aizturētais ir 1982.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau vairakkārt sodīts gan par automašīnu spogulīšu zādzību, gan par narkotisko vielu lietošanu.

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu