Pateicoties iedzīvotāja modrībai, aiztur divus «Lattelecom» kabeļu zagļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Naktī no otrdienas uz trešdienu, pateicoties kāda iedzīvotāja modrībai un policijas operativitātei, pieķerti un aizturēti divi «Lattelecom» kabeļu zagļi, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Patiecoties kāda iedzīvotāja modrībai un Teikas iecirkņa policijas darbinieku operativitātei, Ieriķu ielā noziedzīga nodarījuma izdarīšanas brīdī tika aizturēti divi «Lattelecom» kabeļu zagļi, savukārt pagājušās nedēļas nogalē, veicot infrastruktūras aizsardzības pasākumus, «Lattelecom» drošības dienests Sarkandaugavā aizturēja vīrieti, kas bija sabojājis uzņēmuma infrastruktūru.

«Lattelecom» kabeļu ļaunprātīgas bojāšanas un zādzības gadījumos, daļai iedzīvotāju tiek traucēti balss un datu pārraides sakari, kā arī tiek apdraudēta dažādu uzņēmumu un iestāžu darbība, tādēļ jau pērn «Lattelecom» vadība pieņēma lēmumu atlīdzināt ikvienam, kura sniegtā informācija būs pietiekama, lai aizturētu iesaistītās personas un atklātu vai novērstu noziegumus, kas vērsti pret «Lattelecom» īpašumu.

Līdz šim atlīdzība sniegta jau četriem iedzīvotājiem, un arī cilvēkam, kurš vakarnakt Teikā palīdzēja novērst infrastruktūras bojāšanu, «Lattelecom» pateiksies par modrību.

«Lattelecom» ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. «Lattelecom» nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. «Lattelecom» grupu veido pieci uzņēmumi: «Lattelecom», «Lattelecom Technology», «Lattelecom BPO», «Citrus Solutions» un «Baltijas Datoru Akadēmija».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu