Patversme «Dzīvnieku draugs» aicina atzīmēt 10 gadu jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šī gada 23.februārī aprit 10 gadi, kopš durvis vēra privātā dzīvnieku patversme «Dzīvnieku draugs» Fridriha Candera ielā 4, Rīgā. Tāpēc 23.februārī pulksten 14.00 patversmes darbinieki un tās iemītnieki aicina mediju pārstāvjus uz svinīgu sveču iedegšanu dzimšanas dienas tortē, ko pēc tam ar gardu muti nobaudīs četrkājainie patversmes iemītnieki.

Ar šo pasākumu «Dzīvnieku draugs» ievada jubilejas gadu. Savukārt 5.martā klubā «NABAKLAB» notiks «Dzīvnieku drauga» jubilejas labdarības pasākums «Animal Friend Party». Tajā paredzēta mūziķu uzstāšanās, kā arī daudzveidīgas dzīvnieku aizsardzības un labturības ideju popularizējošas aktivitātes.

Jubilejas gada centrālais notikums būs vasarā gaidāmais no patversmes «Dzīvnieku draugs» adoptēto suņu salidojums.
 
Desmit gadu laikā no patversmes «Dzīvnieku draugs» uz jaunām mājām ir devušies vairāk nekā 7000 dzīvnieki - suņi, kaķi, kāmīši, truši, dekoratīvās žurkas, mājas seski, papagaiļi, bruņurupuči un pat pundurcūciņa. Šos dzīvniekus 23.februārī preses konferencē simboliski pārstāvēs desmit dažādos gados no patversmes adoptētie suņi.

Mediju pārstāvjiem būs iespēja pacienāt patversmes dzīvniekus ar jubilejas torti, kā arī būt klāt brīdī, kad mecenāte Ināra Tetereva pasniegs patversmei dzimšanas dienas dāvanu. Pasākumā piedalīsies arī īpašie viesi - patversmes labdari un atbalstītāji.

Pasākuma norise:

Dzīvnieku draugs

«Mēs aizsargājam tos, kuri paši to nespēj, un palīdzam tiem, kam visvairāk tas ir nepieciešams.«

Esi labsirdīgs un atrodi sev draugu:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu