Pauls saņēmis brīdinājuma vēstuli no «Krājbankas» par neapmaksātu 100 latu parādu (503)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Maestro Raimonds Pauls saņēmis brīdinājuma vēstuli par neapmaksātu 100 latu lielu parādu no «Latvijas Krājbankas»,  ziņo Latvijas Televīzija.

Vēstulē norādīts, ka parāda nenomaksāšanas gadījumā Paulam draud tiesu darbi.

Vēstuli parakstījuši «Latvijas Krājbankas» administratori, un tajā norādīts, ka banka, izmaksājot kompensāciju, kāda pienākas bankas maksātnespējas gadījumā - 70 000 latu - pārmaksājusi viņam simts latus, kuri 14 dienu laikā bankai jāatdod. Pretējā gadījumā tiks celta prasība tiesā.

«Sākumā domāju, ka mani kāds nes cauri. Pēc tā, kad man šajā bankā nozagti milzīgi līdzekļi, pateicoties mūsu neizteiksmīgajai valdībai, pēkšņi izrādās, ka esmu «Krājbankai» vēl parādā 100 latus. Ja es parādu neatdošot, mani tiesāšot vai likšot cietumā. Interesanti, uz cik gadiem jāliek cietumā tos, kas man nozaga naudu. Par to samaksāts «Air Baltic», nopirkti tie nelaimīgie fotoradari. Tā ir mūsu nauda. Var jau pasmieties, bet ir arī kaut kādas robežas,» saka Pauls.

Komponistam «Latvijas Krājbankā» palika vairāk nekā 700 000 latu – viss viņa mūža ietaupījums, kuru atgūt cerību nav.

Komentāri (503)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu