Pavasara jaunumi veļas modē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Šo sezonu mēs sākam ar romantiska stila kolekcijām. Stils ir maigs un ļoti sievišķīgs, daudzās apdrukās dominē Āzijas motīvi, radot ar roku radītu apgleznojumu efektu. Kā jau ierasts, visu sezonu mēs ļoti koncentrējamies arī uz mūsu labākajām Basic precēm,» stāsta Nina Stārka (Nina Starck), Lindex Dizaina nodaļas vadītāja.

Pavasara romantika

Šī tendence Lindex pavasara apakšveļas kolekcijās ietver divus dažādus virzienus.

Jaunromantisma motīvs atspoguļo sievišķīgas krāsas, siluetus, materiālus un apdrukas. Caurspīdīgi elementi, mežģīnes, pasteļtoņi un apdrukas, kas atgādina ar roku veidotus gleznojumus, kolekcijai piešķir maigu noskaņu. Krāsu palete, kurā iekļauta gaiši zila, balta un maigi rozā krāsa, uzbur svaiga un spirdzinoša pavasara rīta ainu ar zilām debesīm.

«Īpaši sievišķīga» un «grezna» — divi apzīmējumi, kas vislabāk raksturo otro romantiskās apakšveļas kolekcijas virzienu. Klasiskās apakšveļas krāsas, piemēram, pērļu baltā, kā arī maigi rozā un gaišzilās krāsas toņi ir apvienoti ar gaiši pelēko. Kontrastējošais matētais materiāls apvienojumā ar spīdīgām struktūrām un gludām virsmām rada īpašu izskatu. Kombinējiet šīs kolekcijas dekoratīvos apģērbus ar jaunā, vienkāršā romantisma apģērbiem un iegūstiet līdz šim nebijušu izskatu.

Labākās Basic preces

Lindex jaunajā apakšveļas pamatklāstā ir vienkārši mikrošķiedras un mežģīņu, kokvilnas un bezvīļu modeļi. Būtiska nozīme ir gan augstai kvalitātei, gan pārdomātām detaļām, akcentējošām krāsām un apdrukām, kas rada interesantu un modernu izskatu.

Šī pavasara kolekciju daļa ietver ne vien vairākas jau izmēģinātas un pārbaudītas populārākās preces, bet arī jaunus modeļus un siluetus.

«So.U»

Šī jaunā un dzīvespriecīgā Lindex apakšveļas kolekciju daļa sezonas sākumā ietver daudzas krāsas, kas jauktas un kombinētas jaunos veidos.

Tropu džungļi sastopas ar pilsētas ielām – šo kolekciju iedvesmojusi urbānā un dažkārt dumpīgā jauniešu kultūra, kā arī tropu spilgtās krāsas un raksti. Galvenais uzsvars apakšveļas klāstā ir likts uz mīkstiem bezvīļu un mežģīņu krūšturiem. Melnie, baltie un koši rozā krūšturi tiek kombinēti ar biksītēm, uz kurām ir atkal modē nākušās kamuflāžas un dzīvnieku rakstu, kā arī afrikāņu zīmējumu apdrukas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu