Nepieciešams:
Pavasara salāti ar mocarellu (8)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- Smalklapu jauktie Rimi salāti – 6 g
- Kreses (pēc izvēles) – 2 saujas
- Zaļie zirnīši – 2 saujas
- Kivi – 1 gab.
- Garais gurķis – ¼ gab.
- Mocarella bumbiņas - 1 paciņa
Mērcei
- Laims – 1 gab.
- Melnais balzamiko – 2 ēdamk.
- Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
- Olīveļļa – 3 ēdamk.
Pagatavošana:
Sajauc smalklapu salātus ar svaigi grieztām kresēm, kārto uz šķīvjiem. Pārber ar sauju zaļo zirnīšu, smalki grieztu gurķi un kivi;
Salātiem pa vidu liec mocarella siera bumbas;
Gatavo mērci – izspied laima sulu, pievieno brūno cukuru, balzamiko un eļļu, lej pāri salātiem
Aikāgaršo padoms! Pagatavo arī gardu gurķu ūdeni! Tīrā, dzeramā ūdenī liec pāris gurķu šķēles, pievieno nedaudz laima sulu, kā arī saspiestas piparmētru lapiņas.