Pavasara salāti ar mocarellu (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepieciešams:

  • Smalklapu jauktie Rimi salāti – 6 g
  • Kreses (pēc izvēles) – 2 saujas
  • Zaļie zirnīši – 2 saujas
  • Kivi – 1 gab.
  • Garais gurķis – ¼ gab.
  • Mocarella bumbiņas - 1 paciņa

Mērcei

  • Laims – 1 gab.
  • Melnais balzamiko – 2 ēdamk.
  • Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
  • Olīveļļa – 3 ēdamk.

Pagatavošana:

  1. Sajauc smalklapu salātus ar svaigi grieztām kresēm, kārto uz šķīvjiem. Pārber ar sauju zaļo zirnīšu, smalki grieztu gurķi un kivi;

  2. Salātiem pa vidu liec mocarella siera bumbas;

  3. Gatavo mērci – izspied laima sulu, pievieno brūno cukuru, balzamiko un eļļu, lej pāri salātiem

Aikāgaršo padoms! Pagatavo arī gardu gurķu ūdeni! Tīrā, dzeramā ūdenī liec pāris gurķu šķēles, pievieno nedaudz laima sulu, kā arī saspiestas piparmētru lapiņas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu