Pāvels Globa nosauc šajā gadā gaidāmās nelaimes un veiksmes (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa, raksturojot Koka zirga gadu, kā galveno min to, ka šajā gadā katram jāstrādā kā zirgam, jāizvirza mērķi un ar smagu darbu tos jārealizē, raksta «mir24.tv».

Koka zirga gadā nepieciešams daudz strādāt, jo zirgs ir strādīgs. Jāievēro, ka darbam ir vajadzīga stratēģija un jāmācās strādāt komandā. Koka zirga gadā viens neko nevar paveikt, tikai komandas darbā. Panākumus var gūt tikai kopā ar līderi.

Šajā gadā nedrīkst cilvēkus dalīt savējos un svešos, tad pretinieku var samīdīt. Tāpat jebkurā darbā un idejas īstenošanā jābūt pārliecībai, zaudēs tas, kurš šaubās.

Koka zirga gada kritiskie mēneši ir tie, kad būs Saules aptumsumi - aprīlis un oktobris. šajos mēnešos nevajadzētu veikt lielas aktivitātes, doties tālos ceļojumos un sākt jaunus projektus.

Savukārt, labs un veiksmīgs mēnesis būs jūlijs, ļoti mierīgs mēnesis būs novembris. Tomēr tas neattiecas uz pilnīgi visiem cilvēkiem, katram jābalstās uz savu personisko horoskopu.

Astrologs saka, ka šogad gaidāmas lielas katastrofas ūdeņu tuvumā. Ūdens stihijas atnesīs postījumus Klusā okeāna reģionā aprīlī un maijā, kā arī septembra beigās un oktobrī.

Globa komentējis arī Krievijas panākumus Soču Olimpiskajās spēlēs, sakot, ka medaļu skaits nebūšot liels, bet stabila ceturtā vieta Krievijas Olimpiskajai komandai būšot.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu