Pazudis deputāts Ingmārs Čaklais (281)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jau divas nedēļas kolēģi Saeimā nezina, kur atrodas deputāts Ingmārs Čaklais (V), vēsta Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Čaklais dažus savus kolēģus esot informējis, ka devies ārstēties ārpus valsts, taču pēc vairāku citu avotu teiktā, viņš, iespējams, pametis Latviju uz ilgu laiku un devies prom ar visu ģimeni, vēsta raidījums.

Čaklais Saeimā vadīja Pilsonības likuma grozījumu apakškomisiju. Nu jau vairāk nekā divas nedēļas Čaklā kolēģi Saeimā nezina, kur Čaklais atrodas un kāpēc neapmeklē Saeimas komisijas un sēdes. Saskaņā ar Latvijas Televīzijas rīcībā esošo informāciju Čaklais ar ģimeni, iespējams, Latviju atstājis un ar sievu un bērniem devies prom uz ilgu laiku.

Pie deputāta mājas nepļautais mauriņš liecina, ka saimnieka šeit jau ilgu laiku nav. Netieši par deputāta aizbraukšanu liecina viņa ieraksti «Twitter» kontā»:

«Tik dīvaini ir kaut ko darīt pirmo reizi mūžā, (gadā, mēnesī, vai pat dienā). Vēl dīvaināk ir kaut ko darīt pēdējo reizi mūžā (...).»

«31.maijs bija un paliks dīvaina diena. Bet nāk 32.maijs un viss notiks!»

Čaklais uz Latvijas Televīzijas zvaniem neesot atbildējis. Saskaņā ar Latvijas Televīzijas rīcībā esošo informāciju Čaklais varētu būt devies uz kādu Eiropas valsti ne tikai veselības problēmu dēļ, bet arī ģimenes apstākļu mākts.

Komentāri (281)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu