Pazudušā latvieša māte izmisusi; meklēšanā iesaistās vairāk nekā 200 cilvēku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no baltic-ireland.ie

Pirms nedēļas Īrijā pazudušā vīrieša no Latvijas Andreja Maisaka māte medijiem paudusi izmisumu par to, ka jau pagājusi nedēļa, bet dēlu nav izdevies atrast.

Īrijas mediji vēstī, ka ir atrasta 32 gadus vecā vīrieša automašīna.

Māte medijiem pastāstījusi, ka vīrietis pēdējā laikā bija nomākts, jo viņam nebija darba. «Es teicu: «lūdzu, brauc mājās. Es nopirkšu tev biļeti, lūdzu, brauc mājās.» Tie bija mani pēdējie vārdi viņam.»

«Cilvēki viņu meklē, bet nav nekādu pēdu. Viņi nezina precīzu viņa atrašanās vietu. Varbūt viņam kļuva slikti ar veselību vai varbūt viņš ir bezsamaņā,» sacījusi māte

Maisaks pazuda pagājušajā nedēļā, kad devās uz vizīti medicīnas iestādē, taču kopš tā brīža nav redzēts, pēc dažām dienām atrasta viņa automašīna.

Pazudušais ir aptuveni 1,80 metru garš, slaids, viņam ir gaiši mati un zila acu krāsa. Mugurā viņam bija divkrāsaina, sarkanbrūna jaka, zili džinsi un melnas kurpes.

Ikvienu, kura rīcībā ir informācija par vīrieti no Latvijas, likumsargi lūdz zvanīt pa tālruņa numuru 01-6664700 vai arī vērsties pie likumsargiem ar konfidenciālā tālruņa līnijas palīdzību 1800-666-111, vai personīgi ierasties policijas iecirknī.

Tikmēr tiek vēstīts, ka vīrieša meklēšanā nedēļas nogalē iesaistījās vairāk nekā 200 cilvēki.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu