Pazudušās Madelēnas lietā jauns pavērsiens (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

2007.gadā pazudušās Madelēnas Makkennas meklēšanā parādījies jauns pavediens – policija meklē vientuļu vīrieti, kurš ielauzies tūristu īpašumos un seksuāli izmantojis piecas meitenes, raksta britu mediji. 

Vīrietis tiek aprakstīts kā «labi iededzis tumšmatis». Viņš tiek turēts aizdomās par ielaušanos 12 mājās, kurās britu ģimenes pavadīja brīvdienas. Četros gadījumos viņš ielauzās mājās, kur seksuāli izmantoja piecas meitenes vecumā no septiņiem līdz 10 gadiem. Šie gadījumi fiksēti laika posmā no 2004. līdz 2006.gadam.

Madelēna tiek uzskatīta par pazudušu kopš 2007.gada maija. Viņa pazuda Portugāles pilsētā Algarvē.

Kā stāsta viens no izmeklētājiem, vīrietim ir milzīga interese par mazām, baltas ādas krāsas meitenēm. Šī interese ir viens no meklēšanas kritērijiem.

Pašlaik 38 cilvēki ir izvirzīti kā galvenās interesējošās personas, taču kopumā ir pieejami dati par 530 vīriešiem, kuri iesaistīti vismaz vienā seksuālās izmantošanas epizodē. No šiem cilvēkiem vairāki ir Lielbritānijas pilsoņi.

Savukārt Portugāles policija ir izvirzījusi teoriju, ka vecāku prombūtnes laikā dzīvoklī ielauzās laupītāji, kuri netīšam uzmodināja mazo Madelēnu. Viņi, visticamāk pārbijušies, tāpēc paņēmuši sev līdzi mazo meiteni.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu