PČ hokejā baltkrievi par alu prasīs vienu eiro, lētas būs arī biļetes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Baltkrievijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Jaroslavs Zavgorodnijs pastāstījis par cenu politiku 2014. gada pasaules čempionātā hokejā.

Kā vēsta «Belarushockey.com», Baltkrievijas starptautiskajā mediju forumā Zavgorodnijs paziņojis, ka baltkrievi vēlas, lai čempionātu apmeklētu pēc iespējas vairāk līdzjutēju, tādēļ cenas būšot demokrātiskas.

«Mēs vēlamies, lai čempionātu Minskā apmeklētu pēc iespējas lielāks līdzjutēju skaits. Sakarā ar šo valsts prezidents Aleksandrs Lukašenko devis rīkojumu, ka turnīra laikā ar Baltkrieviju būs bezvīzu režīms, bet tas attieksies uz līdzjutējiem un čempionāta dalībniekiem.»

«Gribam, lai tribīnes būtu pilnas, tādēļ biļetes uz pirmās kārtas spēlēm nebūs dārgas - no astoņiem līdz 40 eiro. Tas ir vairākas reizes lētāk nekā iepriekšējos turnīros Zviedrijā, Somijā, Slovākijā, Vācijā un arī Šveicē,» sacīja ģenerālsekretārs, kurš piebilda, ka zema cena būs arī alum.

«Vēlos arī pateikt, ka oficiālais turnīra alus maksās vienu eiro par glāzi. Tas ir krietni lētāk kā citās valstīs. Piemēram, Helsinkos un Stokholmā alus arēnā maksāja 7-8 eiro,» uzsvēra Zavgorodnijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu