PČ pirmajā spēlē ASV sagrauj Franciju, Vācija pārspēj Itāliju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempionāta pirmajā spēlē šodien ASV valstsvienības hokejisti Helsinkos ar 7:2 pārspēja Francijas izlasi.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Ņujorkas «Islanders» uzbrucējs Kails Okpouzo, bet pa vieniem vārtiem guva Džeks Džonsons, Bobijs Raiens, Makss Pečoretijs, Džims Sleiters un Džefs Petrī. Francijas izlases rindās ar precīziem metieniem izcēlās Nikolā Bešs un Pjērs-Eduārs Bellmārs.

Helsinku apakšgrupā šodien notiks vēl divas spēles - Kanāda tiksies ar Slovākiju, bet Somijas spēkosies ar Baltkrieviju. Vēl šajā apakšgrupā spēlē arī Šveices un Kazahstānas hokejisti, kuri turnīrā iesaistīsies sestdien.

Tikmēr Stokholmas apakšgrupā, kurā startēs arī Latvijas izlase, Vācijas valstsvienība ar 3:0 pieveica Itālijas hokejistus.

Vācijas komandas labā vārtus guva Kristofs Šūberts, Patriks Raimers un Kristofers Fišers, bet «sauso» spēli aizvadīja vārtsargs Deniss Endrass, kurš atvairīja visus 22 pretinieku metienus.

Stokholmas apakšgrupā šodien vēl spēkosies Čehija un Dānija, kā arī Zviedrija un Norvēģija, bet sestdien ar savstarpējo maču turnīrā iesaistīsies Latvija un Krievija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu