PCTVL jaunajā Saeimā cer iegūt septiņas līdz desmit vietas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partija «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» (PCTVL) ir pārliecināta, ka pārvarēs 5% barjeru iekļūšanai jaunajā Saeimā un iegūs septiņas līdz desmit deputātu vietas, aģentūrai LETA pastāstīja PCTVL valdes līdzpriekšsēdētājs Jakovs Pliners.

Pēc Plinera teiktā, patlaban partija pilnā sparā gatavojas vēlēšanām. Kandidātu saraksti ir gandrīz izveidoti, un PCTVL programma faktiski esot gatava.

Rīgas vēlēšanu apgabalā PCTVL sarakstā pirmais numurs būs Pliners, Latgalē - bijušais Saeimas deputāts Miroslavs Mitrofanovs, Zemgalē - bijušais Saeimas deputāts Valērijs Buhvalovs, Vidzemē - bijušais Saeimas deputāts Andrejs Tolmačovs, bet Kurzemē - Liepājas domniece Elita Kosaka.

Kandidātu sarakstus pilnībā apstiprināt plānots līdz nedēļas beigām, bet Centrālajā vēlēšanu komisijā tos varētu iesniegt nākamnedēļ, pieļāva Pliners.

Pliners arī pastāstīja, ka PCTVL noslēgusi sadarbības līgumu ar organizāciju «Vienota Latvija», kas nodarbojas ar parakstu vākšanu referendumam par krievu valodu kā otro valsts valodu.

PCTVL kandidātu sarakstos noteikti būšot divi šīs organizācijas pārstāvji - tās vadītājs Eduards Svatkovs un vēl kāds, norādīja partijas līderis.

Pliners atzina, ka PCTVL ir profesionāli cilvēki, kurus varētu deleģēt darbam valdībā, tomēr tas neesot partijas pašmērķis. «Pašmērķis ir uzlabot tautas dzīvi, iziet no krīzes, uzlabot attiecības ar Krieviju,» teica politiķis.

10.Saeimas vēlēšanās par PCTVL sarakstu nobalsoja 13 847 iedzīvotāji jeb 1,43% no vēlēšanu dalībniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu