Pēc apbalvošanas ceremonijas salūzis LBL čempionu kauss (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) apbalvošanas ceremonijas noslēgšanās pirmdien «Arēnā Rīga» salūzis čempionu kauss, kuru ieguva «VEF Rīga» komanda.

Pēc finālsērijas uzvarētāju apbalvošanas ceremonijas ceļojošais līgas kauss tika stumts nost no laukuma, taču nogāzās no pamatnes, kā rezultāta nolūza viens no tā zariem, novēroja aģentūra LETA.

Latvijas Basketbola savienība aģentūrai LETA apstiprināja notikušo starpgadījumu, taču detalizētu informāciju nesniedza, jo kauss šobrīd atrodas pie līgas uzvarētājiem - «VEF Rīga».

Pēdējo trīs sezonu valsts čempionu «VEF Rīga» direktore Laila Spaliņa atzina, ka «šāda situācija ir gadījusies», un solīja, ka jau tuvākajās dienās kauss tiks salabots. «Neglabāsim taču salūzušu kausu «VEF Rīga» goda vietā,» viņa piebilda.

Kā ziņots, «VEF Rīga» komandas basketbolisti pirmdien trešo reizi pēc kārtas kļuva par Latvijas čempioniem. Finālsērijas piektajā spēlē «VEF Rīga» savā laukumā ar 100:81 (33:23, 19:19, 27:21, 21:18) uzvarēja «Ventspils» komandu, kas trešo gadu pēc kārtas izcīnījusi čempionāta sudraba medaļas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu