Pēc hakeru draudiem pārstāj darboties Izraēlas armijas un izlūkdienesta vietnes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Svētdien pārstājušas darboties Izraēlas armijas un izlūkdienesta interneta vietnes, kas seko divas dienas pēc hakeru grupējuma izteiktiem draudiem ebreju valstij.

Svētdien pārstājušas darboties Izraēlas Aizsardzības spēku, vietējās izlūkošanas aģentūras «Shin Bet» un izlūkdienesta «Mossad» interneta vietnes. Pagaidām nav skaidrs, vai tas ir saistīts ar hakeru grupējuma «Anonymus» izteiktajiem draudiem.

«Shin Bet» pārstāve apstiprināja, ka dienesta vietne nestrādā jau vairākas stundas un ka saistībā ar to tiek veikta izmeklēšana. Līdzīgu paziņojumu izdeva Izraēlas armijas pārstāvis.

Hakeru grupējums «Anonymus» šonedēļ «YouTube» ievietoja videoierakstu, draudot Izraēlas valdībai ar atriebību saistībā ar divu aktīvistu kuģu, kas bija ceļā uz Gazas joslu, pārtveršanu.

Izraēlas armija kuģus, kuros atradās 25 aktīvisti, apkalpes locekļi un žurnālisti, pārtvēra starptautiskajos ūdeņos pirms tie pietuvojās Gazas joslai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu