Pēc sadursmes aizbēg no notikuma vietas un paslēpj auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

Gandrīz katru dienu Ceļu policijas ziņās parādās gadījumi, kad smagāku un ne tik nozīmīgu ceļu satiksmes negadījumu izraisītāji atstāj notikuma vietu. Trešdien ap pulksten 18 Liepājā, Ziemeļu un Ventspils ielas krustojumā, «Honda Civic» brauca pa Ventspils ielu un, veicot kreisā pagrieziena manevru uz Ziemeļu ielu, nedeva ceļu pretī braucošai automašīnai «Opel Astra». Pēc sadursmes «Honda» notikuma vietu atstāja, «Apollo» informēja Liepājas policijas pārstāve Jolanta Knīse.

Kad policijas darbinieki noskaidroja automašīnas īpašnieku, viņa dzīvesvietu, viņi devās turp. Pie mājas likumsargus sagaidīja šāds skats — nama pagalmā stāvēja šīfera plāksnēm aplikta un ar audumu apklāta automašīna ar noņemtām numura zīmēm. Arī mājas durvis policijas darbiniekiem netika atvērtas, kaut arī policistiem bija pamatotas aizdomas, ka saimnieks bija mājās. Likumsargi turpina darbu šā notikuma sakarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu