Pēc saslimšanas ar meningītu kritiskā stāvoklī nokļūst Francijas hokeja nākotnes cerība (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no Francijas daudzsološākajiem jaunās paaudzes hokejistiem un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas «Canadiens» nākotnes cerība Timotē Bozons pēc saslimšanas ar meningītu pašlaik nokļuvis slimnīcā kritiskā stāvoklī.

Pašlaik 19 gadus vecais uzbrucējs, kādreizējās NHL zvaigznes Filipa Bozona dēls, slimnīcā nokļuva sestdien, dienu pēc Rietumu hokeja līgas (WHL) čempionāta spēles, kurā viņš Kamlūpsas «Blazers» komandas rindās izcēlās ar gūtiem vārtiem.

Pēcāk sportista tuvinieki tika informēti, ka hokejists atrodas kritiskā stāvoklī, tāpēc viņi pametuši savas mājas Šveicē un devušies pie viņa uz Kanādu.

Kritiskā stāvoklī hokejists bijis arī trešdien.

Bozons šosezon ir viens no rezultatīvākajiem WHL čempionāta spēlētājiem. Pērn viņš Francijas pieaugušo izlases rindās spēlēja pasaules čempionātā.

Uzbrucēju 2012.gada NHL draftā ar kopējo 64.numuru izvēlējās «Canadiens» komanda. Vēlāk viņš ar vienību noslēdza līgumu uz trim gadiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu