Pēc slepkavības bēgot ar nozagtu auto, Lielbritānijā bojā gājis Latvijas piederīgais (70)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kenjonbro, CC BY-NC-SA 2.0

Lielbritānijā irākiešu uzņēmēja slepkavībā aizdomās tiek turēts Latvijas valstspiederīgais, kurš pēc slepkavības ar upurim nozagtu automašīnu iekļuvis satiksmes negadījumā un gājis bojā, vēsta britu mediji.

42 gadus vecais irākiešu izcelsmes Lielbritānijas pilsonis Ibrahims Jusefs pagājušo piektdien atrasts nogalināts savās mājās Bērnmotas pilsētā. Vīrietis bija divas reizes sadurts un brutāli piekauts, nodarot smagas galvas traumas.

Notikuma vietā policisti atraduši divus nažus, kas tiek uzskatīti par slepkavības ieročiem, vēsta laikraksts «Bournemouth Echo».

Dažas stundas agrāk policija kaimiņu grāfistē izsaukta uz traģiskas avārijas vietu, kur frontālā sadursmē ar kravas automašīnu bojā gāja vieglās automašīnas vadītājs.

Izmeklēšanā atklājās, ka avārijā iesaistītā vieglā automašīna «Toyota Yaris» piederēja nogalinātajam Jusefam, bet pie tās stūres sēdēja Latvijas valstspiederīgais.

«Mēs sākotnēji domājām, ka automašīnas īpašnieks ir avārijā bojā gājušais vīrietis,» skaidroja izmeklētājs Markus Hesters. Taču pēc tam atklājies, ka automašīna reģistrēta uz citas personas vārda.

«Kad policisti ieradās [automašīnas īpašnieka] mājās, viņi atklāja Jusefa līķi un kļuva skaidrs, ka viņš ir kļuvis par uzbrukuma upuri,» sacīja Hesters.

Pēc policijas novērtējuma, automašīna nozagta pēc Jusefa slepkavības. Policijas rīcībā ir arī tiesu medicīnas pierādījumi, kas bojā gājušo automašīnas šoferi saista ar slepkavības vietu.

Policisti noskaidrojuši, ka Jusefs un viņa slepkava bijuši pazīstami.

Izmeklētāji vērsušies ar lūgumu pie sabiedrības sniegt jebkādu informāciju par notikušo avāriju vai Jusefa slepkavības apstākļiem.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu