Pēc «Top Gear» pasūtījuma «Honda» būvē pasaulē ātrāko zāles pļāvēju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Džeremija Klarksona mīļākā teiciena sastāvdaļa «In the world» jeb «pasaulē», ir kļuvusi par viņa preču zīmi. Ir pienācis laiks to attiecināt arī uz pasaulē ātrākās zāles pļaujamās mašīnas.

Ārvalstu mediji vēsta, ka «Top Gear» komanda vēlējusies iegūt ātru zāles pļāvēju, taču tirgū pieejamie ir bijuši pārāk lēni. Uz komandas palīgā saucienu ir atsaukusies «Honda», kura līdz 17.jūnijam ir solījusies uzbūvēt pasaules ātrāko zāles pļāvēju.

Par pamatu šim ellīgajam pļāvējam ir ņemts «Honda HF2620» modelis, kuram standarta dzinējs ir nomainīts pret VTR 1000cc motocikla dzinēju. Topošais agregāts spēs attīstīt 110 zirgspēku jaudu, 200 kilometrus stundā maksimālo ātrumu, savukārt sprints līdz 100 kilometriem stundā aizņems nieka 4,1 sekundi.

Raidījuma komanda pagaidām neatklāj kādam nolūkam šis zāles pļāvējs top, taču visticamāk, ka mēs to uzzināsim jaunajā «Top Gear» sezonā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu