Pēdējā gaitā izvadīs Mārtiņu Freimani

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

3.februārī, notiks bēru ceremonija no pāragri mūžībā aizgājušā komponista, aktiera, dzejnieka un grupas «Tumsa» radītāja Mārtiņa Freimaņa. Atvadīšanās notiks Rīgas krematorijā (Varoņu 3a, Rīgā) no plkst.15 līdz 16.

Pēc atvadu ceremonijas Rīgā pelnu urna tiks nogādāta Liepājā, kur 7.februārī Liepājas Latviešu biedrības namā, Rožu laukumā 5/6, notiks vēl viens atvadīšanās pasākums, aģentūru LETA informēja ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāvji.

Liepājā atvadu pasākums notiks dienā, kad mūziķim būtu apritējuši 34 gadi. Atvadīties Liepājas Latviešu biedrības namā no Freimaņa varēs no plkst.14 līdz 16. Pasākuma laikā uzstāsies arī dažādi mūziķi, kuri bija Freimaņa draugi.

Mūziķa talanta pielūdzēji Liepājā tiek aicināti nest ziedus, kurus pēc atvadu pasākuma organizētāji novietos dziedātāja piemiņas vietā pie Latvijas 1.Rokkafejnīcas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu