Pēdējos gados Kauperam dzimšanas dienu nācies svinēt ar grandioziem pasākumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupas «Prata vētra» līdera Renāra Kaupera dzimšanas diena, kas iekrīt pirmajā skolas dienā, svinēta gan bērnībā, gan arī tagad, taču pēdējos gados jubileju nācies svinēt ar grandioziem pasākumiem. 

Intervijā «SestDienai» mūziķis min, ka dzimšanas dienu joprojām svin un daži pasākumi sanākuši ļoti grandiozi. 

«Skonto stadionā ar Vairas Vīķes-Freibergas uzrunu «Prāta vētras» koncertā, ārzemēs ir gadījies spēlēt dzimšanas dienā - Maskavā, Viļņā. Vienmēr kāds sāk dziedāt to «Happy Birthday». Un tas ir ļoti patīkami, kad dzied tik iespaidīgs koris,» neslēpj Kaupers. 

Viņš skaidro, ka dzimšanas dienā lielākais trakums ir ar apsveikumiem pa telefonu un īsziņās. Tā viņam ir lielākā dilemma, ko joprojām nav izdevies atrisināt. «Neatbildot es neizrādu pietiekami daudz cieņas apsveicējam, bet atbildot tā diena vienkārši ir norakstīta. Man bija ideja saslēgt telefonu ar automātisko atbildētāju, kas pasaka paldies un varbūt savieno ar kādu labdarības pasākumu: «Kolosāli, ka piezvanījāt, un, ja gribat mani iepriecināt vēl vairāk, sagaidiet signālu un jūsu lats nonāks, teiksim, «ziedot.lv»»,» atklāja mūziķis. 

Savukārt no bērnības Kaupers atceras, ka nav bijis liels dzimšanas dienas svinētājs. «Skolas laikā atnāca tuvākie draugi, uzēdām rasolu, izgājām ārā padauzīties, uzsitām bumbu, ienācām atpakaļ, apēdām torti, un draugi aizgāja mājās. Tādas es atceros dzimšanas dienas. Un sauli. 1.septembris vienmēr bijis saulains,» saka «Prata vētras» līderis. 

Jau ziņots, ka maijā klajā nāks grupas «Prāta vētra» jaunais dziesmu albums «Vēl viena klusā daba», bet jau jūlijā grupa dosies Latvijas koncerttūrē. «Prāta vētras» vasaras koncerttūres laikā plānoti seši brīvdabas koncerti, un pirmais no tiem notiks Jelgavā 28.jūlijā. Grupas koncerts notiks arī 3.augustā - Ventspilī, 5.augustā - Saldū, 10.augustā - Valmierā, 12.augustā - Preiļos, bet Latvijas koncerttūres noslēguma koncerts paredzēts Rīgā 17.augustā «Skonto» stadionā. 

Biļešu tirdzniecība uz koncertiem līdz ar jaunā dziesmu albuma iznākšanu, 7.maiju, notiks internetā «eKase.lv». Biļetes uz koncertu maksās, sākot no desmit latiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu