Peļķes dēļ maina autobusa maršrutu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: roeyahram, CC BY-NC-ND 2.0

Krievijā ticis mainīts kāda Maskavas autobusa maršruts, jo vienu ceļa posmu autobuss nevar pārvarēt milzīgas peļķes dēļ, atsaucoties uz Maskavas Transporta pārvaldes sniegto informāciju, ziņo portāls «Newsru.com».

Kapitulējot peļķes priekšā mainīts ticis autobusa N802 maršruts, kurš tagad savā ceļā spiests izlaist pieturas «Dudkino» un «Salarevo». Par to, vai maršruts, pēc tam, kad peļķe būs aizsalusi, atkal tiks atjaunots, Transporta pārvalde neziņo.

Automaģistrāļu attīstības budžets Krievijā šogad piedzīvojis samazinājumu. Pussabrukušo ceļu problēma, kurai īsti nav redzamas perspektīvas, šobrīd esot viena no būtiskākajām problēmām visā valstī, secina portāls.

Naudas ceļu labošanai trūcis jau arī pēdējos gadus. Pēc iepriekšējās ziemas daudzi Maskavas autobraucēji ziņojuši par ceļu slikto stāvokli un daudzajām bedrēm. Martā kāda aktīvistu grupa pat bija izdomājusi bedres izkrāsot, lai autovadītāji tās laicīgāk spētu pamanīt un arī lai problēmai pievērstu atbildīgo iestāžu uzmanību.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu