«Pelnrušķīte» Kristīne uzbrukuma stāstus noliegusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Jau vēstījām par skandālu, kas norisinājās drīz pēc Kristīne Teilānes «Pelnrušķītes» titula iegūšanas. ([s:41219]). Kristīne žurnālam «Kas Jauns» atklājusi savu stāstu par mīlas trīsstūra peripetijām.

Kristīne Sandijas versiju pilnībā noliegusi, jo notikuma gaita risinājusies pavisam savādāk kā to aprakstījusi Kaspara bērna māte Sandija.

Kristīne Teilāne šova laikā «draugiem.lv» saņēmusi apvainojumu un rupjību pilnas vēstules no Kaspara bijušās jeb, kā izrādās, esošās meitenes. Kristīne vēstules apskatījusi, kad atgriezusies mājās pēc šova un prasījusi Kasparam paskaidrojumus. Kaspars nav spējis neko paskaidrot un atteicies doties pie Sandijas uzzināt vēstuļu satura iemeslus. «Kas Jauns» Kristīne atklājusi: «Viņš tikai pateica man viņas mājas adresi. Rezultātā es viņam paziņoju, ka pārtraucu mūsu attiecības, izraidīju viņu no sava dzīvokļa, bet pati iesēdos mašīnā un devos pie Sandijas..»

Kaspars esot Sandiju telefoniski pabrīdinājis par Kristīnes ierašanos un viņa esot sagaidīta ar rupju izteicienu un apvainojumu lavīnu. Sandija teikusi, ka Teilāne esot tikai Kaspara «kārtējā kaprīze», kuru viņš izmantojot savtīgos nolūkos. Kristīnes plāni par kopīgo nākotni ar Kasparu izplēnējuši vējā. Kristīne piebildusi, ka Kaspara rīcība esot zemiska gan pret viņu, gan pret Sandiju.

Kristīne uzbrukuma detaļas skaidro, apgalvojot, ka neesot iekļuvusi Sandijas mājās, bet tikai runājusies caur atvērto logu un neko mājas saimniecei neesot nodarījusi. Kristīne arī norādījusi uz to, ka, ar gumijas cimdiem rokās, būtu grūti kādu saskrāpēt (Sandija iesniegumā policijai esot minējusi, ka Kristīnei rokās bijuši gumijas cimdi, vēlāk minot, ka esot saskrāpēta). Turklāt telefonu pret zemi neesot pret zemi triekusi viņa, bet gan pati Sandija ar metusi Kristīnei.

Vairāk Kristīni iepazīt varat LNT šova «Pelnrušķīte» video vizītkartē:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu