«Penguins» hokejistiem šosezon vairs nepalīdzēs uzbrucējs Dipuī (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas «Penguins» labās malas uzbrucējs Paskāls Dipuī, visticamāk, šosezon vairs nevarēs doties laukumā.

Traumu spēlētājs guva pirmdien, kad pēc spēka paņēmiena uz viņa kājas uzkrita «Penguins» kapteinis Sidnijs Krosbijs. Tuvākajās nedēļās Dipuī tiks veikta operācija, lai atjaunotu krustenisko saiti, un tikai pēc tās būs zināms precīzs atveseļošanās termiņš.

34 gadus vecais kanādietis pirms sezonas parakstīja četru gadu līgumu ar «Penguins» komandu par 15 miljoniem dolāru (7,7 miljoniem latu). Viņš šajā komandā spēlē kopš 2008.gada.

NHL karjerā, pārstāvot arī Minesotas «Wild», Atlantas «Thrashers» un Ņujorkas «Rangers» vienību, Dipuī 837 regulārā čempionāta spēlēs izcēlies ar 182 vārtiem un 212 rezultatīvām piespēlēm. Šosezon viņa kontā 39 mačos ir septiņi vārti un 13 piespēles.

Šīs sezonas 40 spēlēs «Penguins» komanda tikusi pie 57 punktiem, kas dod pirmo vietu visā Austrumu konferencē

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu