Pertija kļuvis par «Olimps» galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Par Latvijas virslīgas futbola čempionāta komandas «Olimps» galveno treneri kļuvis gruzīnu speciālists Tamazs Pertija, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Līgums ar Pertiju noslēgts līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt ilgtermiņā.

Tikmēr līdzšinējais «Olimpa» galvenais treneris Mihails Miholaps turpinās darbu klubā kā galvenā trenera asistents.

Otrdien Pertija tika prezentēts «Olimpa» komandas kopsapulcē, kā arī jau novadīja pirmo treniņu un teorētisko nodarbību ar futbolistiem.

Virslīgas čempionāta kopvērtējumā «Olimps» diviem punktiem 18 spēlēs šobrīd ieņem pēdējo, devīto vietu.

Kā ziņots, jūlija vidū Pertija atkāpās no Daugavpils «Daugavas» galvenā trenera amata. Šādi gruzīnu speciālists rīkojās, jo klubs tiek pārdots citam īpašniekam, ar kuru trenerim ir atšķirīgs skatījums uz kluba attīstību.

Jau tad, kad kluba vadības maiņa kļuva par iespējamu notikumu attīstības variantu, Pertija bija izlēmis, ka šādā gadījumā klubu pametīs.

Jau vēstīts, ka 2009. gada oktobrī toreizējais Daugavpils «Dinaburg» treneris Pertija un prezidents Oļegs Gavrilovs no Latvijas futbola dzīves tika diskvalificēti uz mūžu saistībā ar spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Vēlāk LFF Disciplinārā komisija (DK) vienbalsīgi nolēma mainīt šo lēmumu, kā rezultātā Pertijam tika piespriesta nosacīta diskvalifikācija līdz 2010. gada 1. jūnijam.

Jau nākamajā dienā pēc nosacītās diskvalifikācijas beigšanās Pertija tika apstiprināts «Daugavas» komandas galvenā trenera postenī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu