Pie klausītājiem atgriezīsies pasaules slavu ieguvusī operdziedātāja Elīna Garanča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šovasar Jūrmalā pie Latvijas klausītājiem ar Džuzepes Verdi «Rekviēmu» atgriezīsies pasaules slavu ieguvusī operdziedātāja - mecosoprāns Elīna Garanča.

Muzikālo programmu, kurā Garanča uzstāsies kopā ar savu vīru diriģentu Karelu Marku Šišonu, piedāvās «Latvijas koncertu» rīkotais «Rīgas festivāls», liecina «Latvijas koncertu» mājaslapā publicētā informācija.

Šajā koncertā piedalīsies arī soprāns Mišele Kraidere no ASV, tenors Joseps Kans no Dienvidkorejas, kā arī Valsts akadēmiskais koris «Latvija», Latvijas Radio koris un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO).

Verdi «Rekviēms» tiks atskaņots 21.jūnijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Jau ziņots, ka pagājušā gada maijā kļuva zināms, ka Garanča un viņas dzīvesbiedrs ir sava pirmdzimtā gaidībās. Operzvaigznes un LNSO galvenā diriģenta un mākslinieciskā vadītāja meita, kurai dots vārds Katrīna Luīze Šišona, pasaulē nāca 2011.gada 30.sepetmbrī.

«Rīgas festivāls» notiks no 2.jūnija līdz 21.jūnijam. Festivāls tiks atklāts Rīgas Domā ar komponista Arvo Perta un Pētera Vaska kompozīcijām, kuras atskaņos Valsts akadēmiskais koris «Latvija» un LNSO.

Festivālā klausītājiem paredzēta arī tikšanās ar Čaikovska simfonisko orķestri, «Sinfonietta Rīga», japāņu saksofonzvaigzni Nobuju Sugavi, Rīgas saksofonu kvartetu un citiem izciliem mūziķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu