Pie klausītājiem nonāks «Prāta vētras» jaunākais albums «Vēl viena klusā daba»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

7.maijā pie klausītājiem pēc vairāku gadu pārtraukuma nonāks pašmāju populārās grupas «Prāta vētra» jaunais dziesmu albums «Vēl viena klusā daba», aģentūru LETA informēja «Prāta vētras» preses pārstāve Guna Zučika.

Jaunā albuma «Vēl viena klusā daba» prezentācijas pasākums notiks 7.maijā plkst.15.00 klubā «Piens».

Dziesmu albums «Vēl viena klusā daba» ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šā gada aprīlim «Diarama Studio» Amerikā, «Courtyard Studio» Lielbritānijā, «Ol' Ingrids Place» un «Ziņģu namā» Rīgā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījies Deivids Fīlds, Īans Deivenports, «Prāta vētra» un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Stīvs Durands.

Lielākoties dziesmas albumā «Vēl viena klusā daba» ir latviešu valodā.

Līdz ar jaunā albuma iznākšanu sākusies arī biļešu iepriekšpārdošana uz šovasar gaidāmajiem grupas koncertiem. «Prāta vētras» vasaras koncerttūres laikā plānoti seši brīvdabas koncerti, un pirmais no tiem notiks Jelgavā 28.jūlijā. Grupas koncerts notiks arī 3.augustā - Ventspilī, 5.augustā - Saldū, 10.augustā - Valmierā, 12.augustā - Preiļos, bet Latvijas koncerttūres noslēguma koncerts paredzēts Rīgā 17.augustā «Skonto» stadionā.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties internetā «eKase.lv», un to cena būs, sākot no desmit latiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu