Pie Salu tilta apgāzies kravas auto ar alus pudelēm; satiksme atjaunota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Uz Salu tilta nobrauktuves Krasta ielas virzienā avarējusi kravas automašīna ar alus pudelēm, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Rīgas domes Satiksmes informācijas centrā.

Kā portālu «Apollo» informēja policijā, negadījums noticis ap plkst.14.10. Incidents noticis brīdī, kad kravas automašīna brauca līkumā.

Brauktuve bija klāta ar stikliem un satiksme uz šīs nobrauktuves bija pilnībā bloķēta, taču ap plkst.15.30 satiksme uz nobrauktuves ir atjaunota.

Uz notikuma vietu devušies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki, lai sakoptu avārijas vietu.

Izbiruši bija apmēram 35 kubikmetri kravas.

Avārijas iemesls ir nepietiekami nostiprinātas borta siksnas, kā dēļ krava izgāzusies, skaidroja Satiksmes informācijas centrā, vēstī LETA.

Kā novēroja aģentūra LETA, avarējis ir alusdarītavas «Lāčplēsis» auto.

Kā norādīja «Lāčplēša alus darītava» pārstāve Inese Lielpinka, alus patiešām ir no šī uzņēmuma, tomēr zaudējuma apjomus viņa atturējās precizēt.

«Transporta pakalpojumus iepērkam kā ārpakalpojumu, un sadarbības nosacījumos ir atrunāts, ka šādos gadījumos atbildību uzņemas kravas pārvadātājs,» norādīja Lielpinka.

Šis jau ir trešais šāda veida gadījums pēdējā mēneša laikā, jo līdzīgi negadījumi bija notikuši pirms divām nedēļām Jaunciema gatvē un otrs Pļaviņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu