Pie Šūmahera ķiveres bijusi piestiprināta videokamera (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Izmeklētāji pārbauda ierakstus no septiņkārtējā F1 pasaules čempiona Mihaela Šūmahera slēpošanas ķiveres videokameras, kā arī nopratina autosportista dēlu, vēsta «The Telegraph». 

«Go-Pro» videokameru izmeklētājiem nogādājusi Šūmahera ģimene, bet policija nopratinājusi viņa 14 gadus veco dēlu un dēla draugu, kuri bijuši klāt brīdī, kad Šūmahers piedzīvojis kritienu.

Policija cer, ka videokameras ieraksti atklās konkrētas detaļas notikušā negadījuma iemesliem

Leģendārā F1 pilota ģimenes locekļi izplatījuši paziņojumu, kurā pateicas Šūmahera līdzjutējiem, kuri viņa 45. dzimšanas dienā pulcējušies pie Grenobles slimnīcas, kurā autosportists joprojām atrodas medicīniski kontrolētā komas stāvoklī.

Atgādinām, ka svētdien Meribelas kūrortā Šūmahers slēpojot piedzīvoja kritienu un stipri sasita galvu pret akmeni, gūstot nopietnas smadzeņu traumas. Pēc divām operācijām viņa stāvoklis esot stabils, taču draudi dzīvībai joprojām pastāv.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu