Pieci produkti, kas palīdz novājēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Ja tev nav laika gatavot auzu putru no rītiem un nodarboties ar fitnesu vakarā, vari izvēlēties kādu no šiem produktiem.

Daži ieteikumi produktu izvēlē tiem, kuri vēlas novājēt:

Greipfrūtu tēja

Greipfrūtus nav jāēd tikai svaigā veidā, var nopirkt tēju. Šis brīnišķais auglis palīdzēs noturēt insulīna līmeni ideālā stāvoklī, un uzlabos vielmaiņu.

Tomātu zupa

Šis ēdiens gādās par antioksidantu krājumu organismā. Tomātu zupa palīdz ātri sadedzināt kalorijas, bet nesatur daudz kaloriju. Karstā dienā var cienāties ar aukstu tomātu zupu, bet aukstā ar karstu. Tikai nelietojiet sāli!

Medus un kanēļa dzēriens

1 tējkarote medus + pustējkarotes kanēļa aplej ar glāzi ūdens, nostādina 30 minūtes – sanāks izcils dzēriens. Pusi glāzes izdzeriet pirms brokastīm, otru pusi pēc pusdienām.

Termiski neapstrādāts ēdiens

Ja uz tava šķīvja 50% ēdiena ir termiski neapstrādāts (augļi, dārzeņi, zaļumi), tad viss kārtībā! Centies auzu pārslas un griķus pagatavot, aplejot ar karstu ūdeni, nevis vārīt.

Nedzer ēšanas laikā!

Dzeršana ēšanas laikā palēnina vielmaiņu. Vislabāk padzerties un ēst pēc 15 minūtēm, raksta «medru».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu