Piedalies konkursā un ej uz koncertu «Raimonda Paula dueti»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedošā aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš iestudējuši jaunu koncertprogrammu «Raimonda Paula dueti», ko aprīlī un maijā varēs novērtēt klausītāji pavisam deviņos koncertos dažādās Latvijas pilsētās. 10. maijā notiks lielkoncerts Rīgas Kongresu namā.

Piedalies konkursā un apmeklē koncertu. Trīs pareižo atbilžu autori saņems divas biļetes katrs uz koncertu. Konkurss noslēgsies 10. aprīlī plkst. 12:00.

Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70. gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, ko savulaik izpildīja Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks.

Dziesmu klāstā ir gan mazāk zināmas, sarežģītas un mākslinieciski ļoti augstvērtīgas kompozīcijas, gan plaši pazīstami un tautā iemīļoti hiti, piemēram, «Sikspārņa Fledermauša dziesma», «Lauku gurķis Rīgas tirgū», kā arī «Pusnakts balāde», «Šajā
pasaulē» un citas.

Aktrises un mūziķa savdabīgajā duetā Raimonda Paula dziesmas iemantojušas ne vien jaunu skanējumu, bet arī jaunas skatuviskās interpretācijas. Līdz ar to var droši apgalvot, ka leģendārā Raimonda Paula dziesmu programma šopavasar būs skatāma un klausāma īsta koncertuzveduma veidolā.

Savukārt koncertu otrajā daļā skanēs gan Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā, jautras versijas par Džeimsa Brauna «I Feel Good», Frenka Sinatras «New York», kā arī citas populāras dziesmas.

Par koncertu režiju atbildību uzņēmusies pati Veronika Plotņikova, bet duetu koncertos instrumentāli pavadīs grupas «Autobuss debesīs» mūziķi.

Koncerti notiks kultūras centros Cēsīs, Ogrē, Jelgavā, Valmierā, Madonā, Ādažos, Jēkabpilī, kā arī Liepājas teātrī. Savukārt 10. maijā notiks lielkoncerts Rīgas Kongresu namā.

Biļetes uz koncertiem jau iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un http://www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu