Piedalies un laimē «Drošas braukšanas kursus Biķernieku trasē», sadarbībā ar Lieliska Dāvana! (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Apollo» sadarbībā ar piedzīvojumu un emociju dāvanu veikalu «Lieliska Dāvana» piedāvā unikālu iespēju piedalīties konkursā, laimēt rudens un ziemas sezonai aktuālu balvu - «Drošas braukšanas kursus Biķernieku trasē».

  • Konkurss norisināsies no š.g. 11.septembra līdz 26.septembrim.
  • http://bit.ly/15iZAsh

  • No konkursa dalībniekiem tiks izlozēts viens laimīgais, kurš saņems dāvanu karti «Drošas braukšanas kursus Biķernieku trasē»
  • Laimīgais uzvarētājs tiks paziņots 26.septembrī!

www.lieliskadvana.lv

Vienas dienas Drošas braukšanas kurss Biķernieku trasē ir moderna apmācība, kas pilnveido autovadīšanas meistarību, iemāca autovadītājiem paredzēt ārkārtējas situācijas un attīsta spēju adekvāti reaģēt uz tām. Praktiskās apmācības autoskolā notiek ar Opel Astra un Opel Insiginia automašīnām īpašā laukumā, kas aprīkots ar programmas apgūšanai nepieciešamo inventāru un iekārtots atbilstoši drošības standartiem. Pēc Drošas braukšanas kursa Biķerniekos pabeigšanas autovadītājs saņem DBS sertifikātu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu