Piedāvās priekšlikumus ceļu satiksmes drošības uzlabošanā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 2.decembrī, Satiksmes ministrijā (SM) notiks Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) ārkārtas sēde, kurā tiks piedāvāti priekšlikumi ceļu satiksmes drošības uzlabošanā un bojā gājušo skaita samazināšanā uz Latvijas autoceļiem, portāls «Apollo» uzzināja SM.

Satiksmes ministrs Anrijs Matīss un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis rosināja sasaukt šo sēdi, ņemot vērā faktu, ka pēdējo mēnešu laikā pieaudzis bojāgājušo skaits uz Latvijas autoceļiem.

Sēdē tiks uzklausīta informāciju par esošo ceļu satiksmes drošības stāvokli, kam sekos VAS «Ceļu satiksmes drošības direkcija» (CSDD) un Valsts policijas izstrādāto priekšlikumu prezentācija un sēdes dalībnieku diskusija. Tās laikā paredzēts panākt konkrētus risinājumus vispusīgām izmaiņām ceļu satiksmes drošības situācijas uzlabošanā, t.sk., izmaiņas normatīvajos aktos, prevencijas pasākumus, autovadītāju apmācības procesa uzlabošanu.

CSDP priekšsēdētājs ir satiksmes ministrs, savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieks - iekšlietu ministrs. Sēdē piedalīsies pārstāvji no Satiksmes ministrijas, Iekšlietu ministrijas, CSDD, Valsts policijas un citām institūcijām.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu