Piedzēries autovadītājs izraisa avāriju un metas bēgt (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Sestdien,22. martā, Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Inčukalna novadā aizturēja kādu iereibušu autovadītāju, kurš nenovaldīja savu spēkratu un izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, bet pēc tam metās bēgt, portālu «Apollo» informēja RPP.

Informāciju par to, ka autoceļu Garkalne – Mālpils un Inčukalns – Ropaži krustojumā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, veicot patrulēšanu apkalpojamā teritorijā, RPP saņēma no kāda iedzīvotāja. Operatīvi ierodoties notikuma vietā, no notikuma vietā esošajiem aculieciniekiem un cietušajiem, tika saņemta informācija, ka ceļu satiksmes negadījuma izraisījušais autovadītājs ir alkohola reibumā un ir aizbēdzis ar «Subaru» markas automašīnu. Nekavējoties uzsākot meklēšanas pasākumus, netālu no notikuma vietas RPP darbinieki pamanīja pazīmēm atbilstošu «Subaru» markas automašīnu

Likumsargi nolēma nekavējoties apturēt automašīnu – ieslēdzot gaismas un skaņas signālus un ruporā dodot rīkojumu. Automašīnas vadītājs ignorēja policijas darbinieku norādījumus un paātrināja braukšanas ātrumu, bet tad strauji nobremzēja un metās bēgt. Alkohola reibums neļāva šoferim tālu aizskriet un pēc aptuveni 500 metriem viņš tika aizturēts.

Turpmākai izmeklēšanai atbilstoši pārkāpuma piekritībai iereibušais vīrietis tika nodots Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieku rīcībā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu