Pieķer meiteni, kas ar olām apmētā auto (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nebarnix, CC BY-NC-ND 2.0

Svētdienas vakarā policijai piezvanījis kāds vīrietis, kurš likumsargiem sūdzējies par to, ka viņa auto ir apmētāts ar olām, «Apollo» uzzināja Pašvaldības policijā. 

Izsaukums saņemts uz Teiku. Tur kāds automašīnas īpašnieks sūdzējās, ka viņa spēkrats apmētāts ar olām. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki kopā ar auto īpašnieku devās uz dzīvokli pie kādas 15-gadīgās meitenes, kura pieķerta nedarbos.

Policijas darbinieki veica pārrunas ar meiteni un viņas vecākiem. Policijas izsaucējs iesniegumu par nodarījumu policijā rakstīt nevēlējās, jo meitene savu vainu atzina un solījās ar olām apmētāto automašīnu nomazgāt.

Tās pašas dienas vakarā policija saņēmusi izsaukumu uz Dreiliņiem, kur kādā dzīvoklī atrodoties vairākas nepilngadīgas personas, iespējams, reibumā stāvoklī.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki konstatēja, ka dzīvoklī ir deviņi jaunieši, no kuriem pieci ir nepilngadīgi. Vienam jaunietim, kurš policistiem vaļsirdīgi atzinās, ka ir smēķējis nezināmas izcelsmes vielu, izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde un puisis tika hospitalizēts.

Kā noskaidrojās, viena viešņa bija patvaļīgi pametusi bērnu un jauniešu centru, uz kurieni tika tai pašā brīdī nogādāta un nodota pedagogam. Vēl trīs nepilngadīgās personas aizvestas mājās un nodotas vecākiem. Par notikušo informēta Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļa.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu