Piektdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 29. jūnijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1995. gadā ASV kosmosa kuģis «Atlantis» savienojas ar Krievijas kosmosa staciju «Mir», kas pirmo reizi uzņem amerikāņu kosmosa kuģi.

AUNS Jo pozitīvāk tu sevi nostādīsi, jo apkārt notiekošais tevi mazāk ietekmēs. Centies saglabāt iekšējo mieru un nosvērtību arī saspringtās situācijās. Vakarā vari doties izklaidēties kopā ar kolēģiem.

VĒRSIS Tevī acīmredzami modīsies piedzīvojumu kāre. Labprāt izbaudīsi, ko trakulīgu un nebijušu. Zvaigznes tev neliks nekādus šķēršļus mīlas jomā, taču ir jābūt piesardzīgākam ar alkohola lietošanu.

DVĪŅI Labāk veiksies individuāls darbs. Ja spēsi rēķināties tikai ar saviem spēkiem, būsi viennozīmīgs ieguvējs, pratīsi izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem. Dienas otro pusi pavadi kopā ar ģimeni.

VĒZIS Iespējamas domstarpības ar atvasītēm. Visticamāk, strīdus cēlonis būs tevis paša radīts. Ja attieksies pret bērniem kā līdzīgs pret līdzīgu un centīsies pamatot savu viedokli, rezultāti būs daudz labāki.

LAUVA Kļūsi ļoti subjektīvs un atzīsi tikai savu «taisnību». Nav piemērotākais brīdis, lai risinātu nopietnas biznesa pārrunas vai cilātu privātos jautājumus. Šodien droši vari kārtot visa veida formalitātes.

JAUNAVA Lieliski tiksi galā ar visiem šīs dienas pārbaudījumiem. Iespējams, iegūsi kādas personas simpātijas. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv visas iespējas iepazīties.

SVARI Aktīvi sekosi līdzi sabiedriskajā dzīvē notiekošajam. Zīmīgs brīdis tiem, kuri saistīti ar politiku vai masu medijiem. Attiecībās ar priekšniecību nebūs viegli rast kopīgu valodu.

SKORPIONS Tu labprāt apgūsi jaunas zināšanas un paplašināsi savu redzesloku. Kāds no kolēģiem var pievērst tevi ļoti interesantam, aizraujošam hobijam. Šodien vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

STRĒLNIEKS Vēlēsies pievērst pretējā dzimuma uzmanību un būsi gatavs pat krist galējībās, lai to panāktu. Profesionālajā plānā neļaujies steigai, esi pacietīgāks, veicot visa veida atskaites.

MEŽĀZIS Vēlams neiespringt uz sīkām nebūšanām. Svarīgāk ir pasaudzēt savus nervus un vairāk domāt par nākotnes izaugsmi. Iespējams, tev radīsies vēlme izrunāties ar uzticamu cilvēku, gūt morālu atbalstu.

ŪDENSVĪRS Tu pratīsi meistarīgi sadalīt laiku starp darbu un privātajām vajadzībām. Nav izslēgts, ka būsi nolēmis sagādāt patīkamu pārsteigumu mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS Ieklausies savā priekšnojautā un nerīkojies pretēji iekšējai pārliecībai. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, atceries, ka pirmais iespaids būs nekļūdīgs!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu