Pieradināts papagailis palīdz policijai atrisināt slepkavības lietu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rotorod, CC BY-NC-ND 2.0

Indijā pieradināts papagailis palīdzējis policijai atrast tā īpašnieces slepkavu, ceturtdien ziņoja vietējie mediji.

Policija nespēja atšķetināt noslēpumainu slepkavības lietu, kamēr nogalinātās sievietes papagailis Erkils nebija atklājis nozīmīgu pavedienu, vēsta laikraksts «The Times of India».

45 gadus vecā Nīlama Šarma 20.februārī savā mājā tika atrasta nogalināta. Viņas vīrs Vidžajs pamanīja, ka putns spalgi kliedz katru reizi, kad ciemos ieradās viņa radinieks Ašutošs.

«Pat tad, ja sarunājoties tikai pieminējām Ašutoša vārdu, papagailis sāka kliegt. Tas manī raisīja aizdomas, tāpēc sazinājos ar policiju,» sacīja Šarma.

Ašutošs nopratināšanas laikā esot atzinies nozieguma izdarīšanā, atklāja vietējā policija. Viņš kopā ar līdzzinātāju vēlējies mājā nozagt naudu un citas vērtīgas lietas, taču baidījies, ka Nīlama Šarma viņu atpazīs. Tāpēc viņš nodūris sievieti un viņas suni, kad tas sāka riet.

«The Times of India» norāda, ka par godu kriminālromānu varonim Erkilam Puaro nosauktais putns esot pierādījis, ka ir sava vārda cienīgs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu