Piesakies orientēšanās spēlē «No tabakas dūmiem brīva darba vieta»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules Prettabakas dienā, 31.maijā, Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību «Latvijas Pilsoniskas sabiedrības atbalsta centrs» organizē izglītojošu orientēšanās spēli darba kolektīviem, kuri vēlas sniegt atbalstu saviem smēķējošajiem kolēģiem un veicināt drošu, veselīgu vidi darba vietā. Galvenajā balvā – aktīva atpūta Mežaparka Meža kaķa trasē!

Orientēšanās spēles uzdevums ir sekmīgi atrast spēles instrukcijā un orientēšanās kartē atzīmētos, aprakstītos kontrolpunktus, kuros komandai būs jāveic noteikts uzdevums saistībā ar pretsmēķēšanas tēmu. Atsevišķi kontrolpunkti tiks organizēti Rīgas pašvaldības iestādēs, kuru atbildība ir veicināt pilsētas iedzīvotāju drošību, veselību un labklājību, tai skaitā, mazinot smēķēšanas praksi. Uzsākot spēli, komandām tiks izsniegti 30 burkāni, kas būs jāiemaina pret uz ielas sastapto smēķētāju cigaretēm, kuru skaits komandu vērtējumā dos papildus punktus!

Spēlē dalību var pieteikt komanda 3-5 cilvēku sastāvā no viena darba kolektīva, ar nosacījumu, ka komandas sastāvā ir vismaz 1 smēķējoša persona, kas vēlas pārtraukt smēķēšanu. Pieteikt savu dalību var līdz 2012.gada 28.maijam nosūtot sekojošu informāciju uz e-pastu info@sveiksunvesels.lv: 

1. Komandas darba vieta
2. Komandas nosaukums
3. Komandas kapteiņa vārds, uzvārds
4. Komandas dalībnieku skaits
5. Iemesls, kāpēc komanda vēlas sniegt atbalstu smēķējošajam kolēģim un, kāda ir no tabakas dūmiem brīvas darba vietas lielākā priekšrocība!

Komandu reģistrācija notiks 31.maijā, sākot no plkst. 13:00. Plkst. 14:00 paredzēts orientēšanās spēles starts no Rātslaukuma. Finišs plkst. 16:30. Godalgotās komandas saņems vērtīgas balvas – darba kolektīviem būs iespēja savā darba vietā noklausīties Rīgas domes Labklājības departamenta Veselības pārvaldes Veselības veicināšanas un profilakses nodaļas speciālistu lekciju par nesmēķēšanas politiku darba vietā, savukārt smēķējošie kolēģi saņems ielūgumu uz bezmaksas smēķēšanas pārtraukšanas programmu pieaugušajiem.

Galveno balvu nodrošina SIA «Kaķītis» – pirmās vietas ieguvējiem būs vienreizēja iespēja kopā ar darba kolektīvu līdz 5 personām aktīvi atpūsties Mežaparka Meža kaķa trasē!

Orientēšanās spēles nolikums un vairāk informācija par pasākuma norisi pieejama RD Labklājības departamenta mājas lapā www.ld.riga.lv un mājas lapā www.sveiksunvesels.lv.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu