Piespieda mani uztaisīt abortu un pameta...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Ievas stāsts: «Kad iepazināmies, mums bija 16 gadi! Iepazināmies kādā sms čatā. Tas bija tik skaisti – pirmā mīlestība, pirmais skūpsts, pirmo reizi mīlējāmies. Viss ar viņu bija pirmo reizi. Draudzējāmies divus gadus, kad pieteicās bērniņš. Bijām tik laimīgi! Atceros dienu, kad meitiņa piedzima – tik pasakaina diena!
 
Tā mēs kopā dzīvojām gandrīz piecus gadus. Līdz... pirms jaunā gada decembra sākumā pateicu, ka mums būs vēl viens bērniņš. Bet te no viņa kā auksts ūdens: «Paņem iedzer kaut ko, lai viņu iznīdētu».

Tas bija tāds šoks! Piespieda man izdarīt abortu. Man sākās komplikācijas, atnācu no darba mājās un lūdzos, lai aizved mani uz slimnīcu, bet viņš sēdēja krēslā, skatījās hokeju un atbildēja: «Man nav laika, neredzi, ko daru?!». 

Tā es nākamajā dienā pašas spēkiem aizbraucu uz slimnīcu. Kad gulēju slimnīcā, uzdzīve ar bija vienkārši graujoša – tusiņi ar kolēģiem! Iznācu no slimnīcas ārā, gulēju gultā un raudāju, bet, lai pienāktu klāt kaut tēju piedāvātu – nē!
 
Kādu vakaru viņš atnāca mājās no pirts, ko bija rīkojis ar kolēģiem. Redzēju, ka raksta kaut kādas īsziņas. Kad aizmiga, paņēmu telefonu – sarakstījās ar kaut kādu meiteni. No rīta pamodies teica: «Es gribu šķirties!». Nepagāja nedēļa, kā bija izvācies no dzīvokļa. Tā kā paliku viena, nevarēju atļauties to apmaksāt, nācās meklēt citu. Pārvācāmies. Pirmās reizes meitiņa nāca iekšā, bet nākamajās vairs ne – stāvēja pie durvīm un raudāja un kliedza, ka neies tur iekšā, jo tur nav tēta.
 
Nu jau pagājis kāds laiciņš. Lai vai kā viņš man ir darījis pāri, es viņu joprojām tik ļoti mīlu! Pat būtu piedevusi visus pārmetumus un pazemojumus.  Kāpēc es viņu nevaru aizmirst? Naktīs pat ir tādi sapņi, kur redzu – viņš precas ar to citu meiteni un es aiz dusmām viņu situ. Pamostos vienās asarās, bērniņš no rīta man jautā – kāpēc, mammīt, naktīs tu raudi?
Kā lai viņu aizmirt? Kā?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu