Pikantas sarunas guļamistabā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Guļamistabā klusēšana nav zelts. Te, lai gūtu baudu, apmierinājumu, svētlaimi ir jārunā par savām vēlmēm, iegribām. Kaut mīlas valoda pie vieglajām nepieder, tad ir vērts mācīties un apgūt to visā pilnībā.

Seksuālā revolūcija iemācīja mums gūt baudu no seksa, tomēr joprojām runāt par savām vēlmēm mēs nemākam. Kauns no sava ķermeniskuma, seksualitātes ir aizsējis mums muti. Bieži vien nemākam pateikt partnerim ko vēlamies, kas mums patīk, bet kas ne. Tieši tāpat nemākam jautāt, izzināt, kas patīk partnerim un kas ne. Bet tas taču ir pats svarīgākais. Tikai izzinot savu un parnera seksualitāti varam gūt pilnu baudu.

Erotiska saruna ir visspēcīgākais afrodiziaks. Tā veicina fantāziju, erotiskās sajūtas ir intensīvākas, arī orgasms var būt intensīvāks.

Pikantas sarunas var aizdzīt kautrību jaunās attiecībās, bet ilglaicīgās attiecībās iedvest ko jaunu, negaidītu.

Diemžēl, latviešu valoda šai jomā ir ļoti ierobežota, piedāvājot tikai medicīniskos apzīmējumus vai vulgārismus. Tāpēc vislabāk, ja jūs paši izveidosies savu mīlas vārdnīcu. Tās priekšrocība ir tāda, ka tā zināma bus tikai jums diviem vien.

Ja jūs kādreiz esat nodevušies erotiskiem priekiem, piemēram, mežā, tad īss atslēgas vārds «Braucam pastaigāties pa mežu», var būt konkrēts mājiens. Bet, ja Jums ir gadījies erotiski papriecāties mājās griestu krāsošanas laikā, tad, pat vīramātes klātbūtnē, vari droši teikt «Zini, mīļais, būs mums jānokrāso griesti, sen neesam krāsojuši».

Tādi mazi noslēpumi, kurus zināt tikai jūs, ne tikai paceļ erotisko temperatūru, bet arī ļoti satuvina.

Atceries, ka mīlas valodā, tāpat kā katrā, galvenais ir dialogs. Monologs ir garlaicīgs. Katram ir jārēķinās ar otra viedokli. Ja Tavs partneris savu «dārgumu» vēlas saukt par «Vali», tad nepretojies tam, skaidrojot, ka tas tik tāds «Delfiniņš» vien ir. Tavs partneris jutīsies neizsakāmi aizvainots un nenovērtēts.

Vislabāk, protams, ja mīlas vārdnīcu veidojat kopā, un abi ņemat dalību erotskā dialogā. Tomēr, ko darīt, ja tavs vīrietis neizrāda interesi vadīt pikantu dialogu? Varbūt viņam tāda saruna liekas smieklīga, vulgāra, nepiedienīga vai bērnišķīga. Pamēgiņi izveidot attiecīgu noskaņojumu un viņu iedvesmot - uzliec kādu erotisku video filmu un brīdī, kad filmas varoņi ir «ķērušies pie lietas», saki, ka pēc tavām domā jūs spētu labāk nekā viņi. Pajautā, ko viņš gribētu tagad ar Tevi iesākt un, ko viņš tagad gribētu, lai Tu iesāc.

Erotiskās sarunas ir vislabākais veids kā izteikt savas seksuālās vēlmes, un kā uzzināt par tava partnera vēlmēm. Ja jūs guļamistabā valda kapa klusums, tad diez vai ir iespējams gūt pilnu baudu.

Tomēr mīlas sarunas ir jāvada ar smalku izjūtu, ļoti diplomātiksi. Tajās nevar būt atklāta kritika un savus ieteikumus tu nedrīksti ļoti stingri konkretizēt, jo līdzināsies policistei, kura regulē satiksmi, bet tavs partneris zaudēs ticību savām spējām.

Kaut guļamistaba nav spēļu laukums, tad tomēr humors guļamistabā ir ļot ieteicams. Tas atslābina un satuvina. Nepiedienīgi, erotiski jociņi var būt laba seksa iesākums.

Izveidojiet savu erotisko alfabētu un kļūstiet par mīlas valodas poliglotiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu