Piksons 40. vietā arī iedzīšanā, Svendsenam jau trešais zelts (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempionātā biatlonā šodien 12,5 km iedzīšanas distancē Nove Mesto (Čehija) 40. vietu ieguva latviešu biatlonists Edgars Piksons, kurš bija vienīgais Latvijas pārstāvis šajā disciplīnā.

Piksons, kurš sestdien sprintā bija 40. vietā, šodien iedzīšanā šaušanā kļūdījās četras reizes, uzvarētājam zaudējot četras minūtes un 14,3 sekundes.

Zelta medaļu izcīnīja norvēģis Emīls Hegle Svendsens, kurš sestdien triumfēja arī sprintā. Viņam šī bija trešā zelta godalga šajā pasaules čempionātā un jau desmitā zelta medaļa pasaules čempionātu vēsturē.

Sudraba godalgu ieguva francūzis Martēns Furkāds, kurš Svendsenam zaudēja tikai fotofinišā (0,1 sekundi), bet trešais bija krievs Antons Šipuļins, kurš no uzvarētāja atpalika par 3,6 sekundēm.

Sestdien sprinta sacensībās Piksons izcīnīja 40. vietu, taču neveiksmīgi startēja Latvijas izlases līderis Andrejs Rastorgujevs, kurš ierindojās 65. vietā. Tikmēr Rolands Pužulis finišēja 98. vietā, bet Oskars Muižnieks ieņēma 113. vietu.

Šodien, plkst. 17.15 sāksies iedzīšanas sacensības sievietēm, taču Latvijas šajā disciplīnā nebūs pārstāvēta.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu