Pildīta līdaka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

līdaka (apmēram 1 kg)
1 sīpols
selerijs
100 g sviesta
2 škēles baltmaizes
1 ola
2 daiviņas ķiploka
100 g saldā krējuma
pipari
sāls

Sautēšanai:

burkāni
selerija sakne
sīpols
sāls
pipari

Pagatavošana:

Līdakai noņem ādu, pie tās atstājot galvu, no asakām atdala fileju. Sviestā apcep sīpolus un selerijas sakni. Atdzesē. Baltmaizi izmērcē saldajā krējumā. Fileju, apceptos dārzeņus, baltmaizi un ķiplokus samaļ. Masai pievieno olu, sāli, piparus, sajauc.

Līdakas ādu (ar galvu) sapilda ar pagatavoto masu, ietin marlē.

Līdaku liek sautēties katlā, kur pagatavots buljons no dārzeņiem. Līdaku sautē kopā ar dārzeņiem apmēram 30 minūtes. Tad atdzesē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu