Pildītas olas ar bekonu un pekanriekstiem (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mike65444, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

8 olas
1 ēdamkarote skāba krājuma
1 tējkarote sinepju
sāls
3 šķēles bekona
sauja pekanriekstu
dilles
lociņi

Pagatavošana:

Cieti vārītas olas pārgriež uz pusēm, dzeltenumus saberž ar sinepēm, krējumu un sāli. Dzeltenumus pilda olu pusītēs.

Bekonu sagriež mazos gabaliņos, uz pannas sacep kraukšķīgus, taukus notecina uz papīra dvieļa. Pekanriekstus sagrauzdē uz sausas pannas, sasmalcina.

Uz olu dzeltenuma liek kraukšķīgo bekonu, pārkaisa ar riekstiem un sagrieztiem lociņiem.

Servē kopā ar dillēm.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu