Pilsētas mode – izejam ielās!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Patīkamais pilsētas modes princips ir vienkāršs – ģērbies tā, kā patīk tieši tev un kā tu jūties ērti – atgādina interneta iepirkšanās klubs[s:41389] Protams, neaizmirstot ar asprātīgām «odziņām» izcelt savu individualitāti.  

Tieši šāda tipa apģērbus un aksesuārus piedāvā visīstākais pilsētas modes pārstāvis Bench. Šī zīmola dizaineri iedvesmojas no reālās pilsētas dzīves un īstiem cilvēkiem, tādēļ arī Bench apģērbi ir tādi, ka prasīties prasās tos tūlīt vilkt mugurā un... iziet ielās!

Britu zīmola Bench raksturīgā īpatnība – aprobētā klasika savienojumā ar progresīvu skatījumu. Tātad – mūžīgās vērtības modīgā, stilīgā «apdarē». Mēs taču vienmēr vilksim bikses, kreklus, kleitas, svārkus; turklāt darām un darīsim to ik dienas!

«Mākslas darbi lai paliek augstās modes skatēm, bet pilsētas ielās ļaudis vēlas iziet modīgi, stilīgi, interesanti, bet – arī ērti un praktiski tērpušies. Kur nu vēl jaunieši, kuri no rīta skrien uz skolu vai studijām, pēc tam – ar draugiem uz skeitparku vai uzspēlēt strītbolu, bet vakarā – uz koncertu! Tātad – nepieciešams universāls tērps visai dienai, kas tik bagāta notikumiem un piedāvātajām iespējām,» teic stiliste Evita Ormane.

Esi moderna!

Protams, arī pilsētas modi skar šīs sezonas aktuālās tendences. Tādēļ pievēršam uzmanību modīgajiem akcentiem un virzieniem.

Tātad šosezon topā ir:
Pieguļoša virsjaka vai pusmētelis mierīgos toņos – krēmīgs, bēšs, pelēks, smilškrāsas;
Trikotāžas jakas – spilgtās krāsās, ērtas un praktiskas. Labi saderēs ar apjomīgām šallēm, ¾ biksēm;
Interesanta dizaina somas – protams, lielākas par klasiskajām rokassomiņām – tur taču jāsaliek viss, kas dienai nepieciešams!
Asimetriska piegriezuma spilgti krekliņi un tunikas. Asimetriskais griezums izcels individualitāti, krāsa ļaus tevi pamanīt, bet tunika pati par sevi ir universāls apģērba gabals! 
Pieguļošas džemperkleitas, kas meitenēm ļauj parādīt kājiņas, bet tomēr izskatās pietiekami solīdi.
¾ bikses un šorti.
20. gadi «ienākuši» arī pilsētas modē – ar viegli erotisku pieskaņu! Atkailinātas rokas un interesanti dekoltē, vai, tieši otrādi – īsa kleita, tunika, bet ar augsto apkakli būs koķets, bet ne nepieklājīgs apģērbs siltā vasaras dienā. 
Sievišķīgas kleitas ar interesantiem, oriģināliem akcentiem. 
 

Membershop.lv

 
Katru dienu – dažādu zīmolu preču izpārdošanas, kas ilgst no divām līdz septiņām dienām!  
 

Šeit

 
Maksas raksts*
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu